Salon Central Palace | Organizare Evenimente

Cu o capacitate de 200 de locuri si dotat cu cele mai noi echipamente, Salonul Central Palace va sta la dispozitie pentru organizarea de evenimente cu adevarat speciale.

In functie de evenimentul ales, numarul de participanti si buget va realizam ambianta si meniul potrivit, unde eleganta si serviciile de 5 stele va vor aduce laude chiar si din partea celor mai exigenti prieteni sau parteneri de afaceri.

Organizam Nunți, Botezuri, Aniversări si cele mai frumoase petreceri - Private, de Craciun, Revelion etc.

Evenimente business precum:

Lansare / Promovare companie, Produse, Aniversari de companii, Cocktailuri, Dineuri, Intalniri de afaceri, Seminarii, Conferinte de presa, Team building. 

Va invitam sa ne contactati si sa ne acordati timpul necesar unei intrevederi, pentru a ne cunoaste si pentru a fi siguri ca nu vom uita nici un detaliu, astfel incat dorintele sa fie transformate intr-un eveniment de neuitat!

  

De asemena, pentru organizarea unor evenimente mai restranse vă punem la dispoziție încă două săli cu 20 și respectiv 50 locuri

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Oferim servicii de catering si organizam evenimente inclusiv in locatia dorita de dumneavoastra

 

 


Restaurant Hotel Central

Cauta in site

Restaurant Hotel Central Adresa: B-dul. Cosminului, Nr: 2-4, Slobozia, Ialomita, Romania | Telefon: 0343 109 500 | mail: hotelcentral@oylcompany.ro
Site info Hotel Central Slobozia © 2011
Powered by  · LEMASOFT  ·
Comenzi la domiciliu 0243 23 23 55 || 0753 23 23 55
0734 23 23 55